Nomad’s Farewell!

15.12.2020

Kaksi vuotta sitten kotipanimotouhu lähti lapasesta ja oli aika tehdä United Gypsies Breweryllä ensimmäinen kaupallinen olut, West Coast Road Trip IPA. Kahden kuluneen vuoden aikana on olutta tehty tuhansia litroja neljällä eri panimolla ja tuntuu, että homma lähtee jälleen lapasesta. Tästä syystä Suomen espoolaisin kiertolaispanimo Masis Brewery on päättänyt asettua aloilleen ja perustaa oman panimon, Espooseen tietenkin.

Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet todella mielenkiintoisia, opettavaisia ja antoisia. Matkalta on tarttunut mukaan sekä valtavasti oppia panimoalasta että mahtavia ystäviä. Kiitos panimoille, jotka ovat antaneet kiertolaiselle mahdollisuuden valmistuttaa olutta omissa tiloissaan (Lumi Brewing Company,
Kanavan Panimo, Moose On The Loose ja tietenkin United Gypsies Brewery)! Kiitos myös kaikille ravintoloille, kaupoille ja tuotteiden nauttijoille. Nyt on aika vetäytyä hetkeksi paperihommiin ja rakennuspuuhiin, mutta lisää yksityiskohtia panimomatkamme seuraavasta taipaleesta on kuitenkin tulossa jo piakkoin!